Qendra Kromuell per biznesin

User avatar
Qendra Kromuell
Posts: 1
Joined: 16 Jun 2016, 14:03
Vendodhja: Koder-Kamez/ Tirane
Profesioni: Nje nder fokusimet e veprimtarise se saj eshte mardhenia me biznesin permes ndihmes dhe konsulences qe i ofron biznesit, ne mbajtjen e dokumentacionit tatimor, shitjen dhe koalidimin e kasave dhe trajnimin mbi perdorimin e tyre.
Konsulence mbi legjislacionin tatimor.
Rreth Jush: Qender jofitimprurese, jofetare dhe jopolitike.
Trajnime, Kurse Profesionale,Projekte, Hardware, Software

Eshte Fondacion i themeluar ne vitin 2002
Kontakt:
Cel: +355 66 33 30 020
Personi i kontaktit: Drita Prebibaj
e-mail: kromuell2002@hotmail.com
https://www.facebook.com/CromwellCenterQendraKromuell/
Orari: 07:00- 20:00

Qendra Kromuell per biznesin

Postby Qendra Kromuell » 16 Jun 2016, 15:20

Qendra Kromuell është themeluar në vitin 2002.

Në veprimtarin e saj ka edhe ndihmen e konsulencen per biznesin në pikat e mëposhtme

1. Mbajtja e dokumentacionit tatimor per bizneset e mëdha e të vogla
2. Konsulencë mbi legjislacionin tatimor
3. Pasqyrat Financiare dhe Bilancin
4. Tregtimin dhe koalidimin e paisjeve fiskale, mirëmbajtja dhe përdorimi i tyre.

Kontakt:
Cel: +355 66 33 30 020
Personi i kontaktit: Drita Prebibaj
e-mail: kromuell2002@hotmail.com
https://www.facebook.com/CromwellCenterQendraKromuell/
Orari: 07:00- 20:00

Return to “Biznesi dhe Ekonomisti”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests